Etusivu > tuntemus > Sisältö
Vinkkejä valita parhaan tytön vastasyntyneen vauvan
- Nov 01, 2017 -

Vastasyntynyt on nukkumassa vähintään 16 tuntia päivässä. He rakastavat hyvää, pitkää nap, ja siksi sinun on varmistettava, että ne pidetään oikeassa ympäristössä. Nyt useimmat vanhemmat aikovat miettiä, mitä vastasyntyneen vauva tarvitsee ja rakentaa heille erinomaisen pinnasängyn.


He saattavat edes mennä ulos ja hankkia mukavan leluja, jotka heiluttavat, mutta entä tyyny, jonka he lepäävät?


Haluat varmistaa, että tyyny, jota he käyttävät, on myös riittävä. Tässä on ominaisuuksia paras tyyny vastasyntyneille lapsille.


promotional-children-cartoon-u-shape-memory24100476050.jpg

1) Pehmeä


Ratkaisu, joka ei ole pehmeä, on sellainen, jota aiot vihata paljon. Sinun täytyy varmistaa, että jotain, joka on pehmeä, tulee olemaan todellisuutta. Syy on, että vauva ei pysty nukkumaan, jos he eivät lepää jotain pehmeää.


He jatkavat herätä tänne ja sieltä, kun he liikkuvat, eikä tämä ole jotain mitä haluatte.


Vastasyntynyt ansaitsee parhaan, ja siihen sisältyy tyyny, joka on pehmeää ja mukavaa iholla aina. Tämä on välttämätöntä minkä tahansa vanhemman silmissä. Tässä on paras pehmeä tyyny vauvan litteä pää:


cartoon-baby-pillow-memory-foam-help-good06431807549(1).jpg

2) Helppoa iholle


Vauvan iho tulee olemaan lempeä, ja se on altis ärsyttää. Sinun on annettava heille jotain rauhallista levätä, joka ei tule ärsyttämään ihoa. Osa materiaaleista, jotka aikuiset saattavat olla, eivät aio toimia vauvan, ihon kanssa, ja sinun on oltava valmis tähän vanhempana.


Sinun on selvitettävä, mitkä tyynyt ja materiaalit sopivat vastasyntyneelle ja tekevät sitten ostoksen.

Tämä tyyny suojaa vastasyntyneen ravistelevan oireyhtymän, parhaan istuimen niskatukeen, lasten vauvoille.


3) Kestävä


Tyyny, joka ei ole kestävä, on sellainen, josta halveksit. Et aio haluta tyynyä, joka alkaa kuluttaa vähän käytön jälkeen. Haluat, että tyyny kestää hyvin pitkään, koska siitä maksat.


Hyvä tyyny ei ole kuin mikään muu tyyny. Se on yksi, joka kestää ja tuntuu yhtä hyvältä muutaman kuukauden kuluttua, kun se laittaa sen aluksi vauvan päähän ensimmäisen kerran. Voit tarkistaa parhaiten tarkistetun tyynyn amazonista:


4) Helppo pestä


Nyt vastasyntynyt vauva ei aina pysy puhtaana, kun on kyse siitä, miten he nukkuvat. He joutuvat kuolemaan, ja paljon sotkua voi päätyä kerääntymään tyynyyn. Nyt useimmat ihmiset eivät halua tätä elämässään ja oikein. He haluavat jotain, joka on helppo pestä ja ei tule matkalla.


Tämä olisi välitön merkki siitä, että sinulla on oikea tyyny vauvallesi, ja se on yksi, joka aikoo pysyä kanssasi pitkään.


Vastasyntyneesi ansaitsee parhaan, eikä sinun pidä jättää huomiotta, kun päätetään, mitä aiot päästä prosessista. Katso mennä hyvällä tyynyllä, joka toimii hyvin ja sopii tarpeisiin, joita sinä ja vauva ovat siirtymässä eteenpäin.


Nämä ominaisuudet heijastuvat loppuun ja tuovat hymyn kasvosi eteen. Voit käyttää oikeaa tyynyä eri olosuhteissa.