Etusivu > tuntemus > Sisältö
Muistin vaahtotyynyn edut
- Oct 19, 2017 -

Muistin vaahtotyynyn edut

Loppujen lopuksi, jos aiot käyttää rahaa sellaiseen, jonka aiot omistaa ainakin muutaman seuraavan vuoden aikana, on hyvä punnita hyviä ja huonoja tietoisia päätöksiä tekemään. Koska Memory Foam Tyynyn muotoja, muunnelmia ja käyttötapoja on useita, keskustelemme alla olevasta kokonaisuudes- ta eikä perustu mihinkään erityiseen tyyppiin:

Kivunlievitys: Painepisteen ansiosta vaahdon luontoa lieventää se lievittää niska-, olkapää- ja selkäkipuja sallimalla lihasten täydellisen rentoutumisen ja uppoamisen, mutta samalla myös tuen antamisen samanaikaisesti.

Selkäydin kohdistaminen: antamalla painovoiman ja paineen herkkyyden aiheuttaa sen muotoutumista ja mukautumista, selkä pysyy täysin linjassa, varsinkin kun nukut selässä tai sivussa.

Hypoallergeeniset: niitä pidetään hypoallergeenisina tyynyinä (antiallergia), jotka johtuvat vaahdon ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka vähentävät huomattavasti homeen ja pölypunkkien mahdollisuutta, joten astmakohtaukset tai muut allergiset ja hengitysteiden reaktiot ovat harvinaisempia ja vaikeampia.

Hygieeninen: Shredded memory foam tyyny on yleensä konepestävä, mutta muista tarkistaa valmistajien hoito ohjeet ensin. Muotoillut eivät kuitenkaan saa mennä pesukoneeseen, vaan vetoketjun suojus voidaan poistaa ja pestä.

Kestävyys: Jotkut ihmiset pitävät kiinteistä tyynyistä, ja niille, jotka tekevät, nämä ovat ehdottomasti sinulle. Toisin kuin lukuisat muut, jotka voivat olla pehmeitä ja pehmeitä, keskimääräinen tiheys on yleensä keskisuuria.

Tuki: Yleensä viskoelastinen vaahto on erittäin tukeva täyttö, varsinkin kun sitä käytetään ääriviivoissa (kutsutaan usein takajalustyynyksi). He tekevät hienoa työtä pitäen ylävartaloa tuettuna koko yön.

新闻2.jpg