Etusivu > tuntemus > Sisältö
Tyyny pitkäksi aikaa heittää pois keltainen voi todella säästää sitä
- Apr 25, 2017 -

Monet ystävät voivat löytää tällaisen tilanteen, on valkoinen tyyny, ostaa takaisin lyhyessä ajassa, on keltainen, näyttää todella ruma, paljon ystäviä tai heittää tai käyttää edelleen. Tyynykarvat ovat yleensä keltaisia, mikä tarkoittaa, että ne voivat olla täynnä punkkeja ja hometta, jos niitä ei käsitellä ajoissa, vaikuttavat edelleen terveyteemme.

Itse asiassa tarvitsemme vain pienen asian yksinkertaisen käytön, voit helposti päästä eroon keltaisesta, tämä on leivonta-soodaa. Katso kahden kaavion vertailua, eikö ole kovin maaginen? Itse asiassa paljon pieniä elämän salaisuuksia, me vain hallitsemme jotain vallankaappausta, voit helposti ratkaista paljon ongelmia, jatkamme katsomalla:

Ensinnäkin, katsomme tyynyä, jota ei ole kirjoitettu etikettiin, voi olla konepestävä, useimmilla ei ole mitään ongelmaa, kun tyynypeite poistetaan, laita tyyny pesukoneeseen, lisää puolet kuumasta vesi

Lisää sitten pesuaine, leivinjauhe, pieni määrä pesuainetta ja liota muutama minuutti.

Muutaman minuutin ajan lisää sitten kuumaa vettä, voit aloittaa puhdistuksen ja pesukoneen, jos joku iso pitkä tyyny, pistoke ilman pesukoneita, jotta voimme käsitellä käsienpesua, kaava on sama, kun käsinpesu on käyttää kuumaa vettä.

Noin kymmenen minuutin kuluttua ensimmäisen ripustuksen pesemiseen, tyyny kääntyy yli ja pese se kymmenen minuuttia, ja sitten kuivuminen, kuivaus on valmis.

Pesun jälkeen on suositeltavaa laittaa parveke niin, että auringonvalo, niin että tyyny on kuivampi ja myös desinfioitava, nukkuminen yöllä on erityisen tuoksuva, kun aurinko voi lyödä tyynyä, joten se on enemmän pörröinen.