Etusivu > tuntemus > Sisältö
Geelityynyn ylläpitomenetelmä
- Jan 12, 2018 -

Geeli on kiinteä aine nesteessä, ja sillä on erityinen kosketus. Gel, joka on valmistettu geelillä, sillä on paljon etuja, kuten ilman, lämpötilan, hyönteisten ja niin edelleen. Usein sanotaan, että geeli tyyny on "keinotekoinen iho", mikä johtuu siitä, että geelipyyhkeen geeliominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin ihmiskehon iho. Ja geeli on laajasti tehty erilaisiin geelityynyihin, joilla on hyvä rungon sovitus ja ihon affiniteetti. Geelipyyhkeiden käyttö ei ole vain mukava, vaan sillä on myös hyvä terveydenhuollon toiminta, etenkin vanhuksille, jotka eivät nuku hyvin. Geelipyyhkeiden valinta on hyvä valinta.

Geelityynyn ylläpitomenetelmä eroaa perinteisestä tyynystä. Perinteinen tyyny huollossa ja puhdistuksessa usein puhdistaa tyynynpäällysteen, usein kuivaamalla. Ja tyynyn ylläpito on pääosin tyynyn ja tyynymateriaalin ylläpitoa. Geeli on helppo pölyä. Kun meidän kotitalouspyyhkeemme vie tuhkaa tai tarvitsee puhdistaa pitkän aikaa, emme saa koskaan pestä sitä vedellä, koska geelipyyhe pestään vedellä tuhoaa sen erityiset materiaaliominaisuudet. Kun puhdistamme geelityynyn, voimme pyyhkiä sen varovasti märällä liinalla, jotta emme voi vain puhdistaa geelipyyhkeitä , vaan myös suojata ne vahingoilta. Geeli tyyny on niin arvokas, että sinun on oltava varovainen puhdistuksessa.

Monta kertaa, kun nukkumme, tulee olemaan erilaisia ​​paineita, jotka vaikuttavat lepooni. Erityisen materiaalin ansiosta geelipyyhkeellä ei ole vain sivuvaikutuksia, vaan myös auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan unen laatua.

Yritys: DEQING PINZE HOME TEXTILES CO., LTD

Lisää: Changhong East Street 858, Wukang kaupunki, Deqing County, Zhejiang Huzhou, Kiina.

Matkapuhelin: +8615325829677

Myyntipäällikkö: Kevin Xu

Sähköposti: kevin@pinzehometextiles.com